resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2071
    fatih hocanın yedek külübesinde fedai kontenjanı vardır bilirsiniz. söz konusu isimler oyuna girmek için değil de kritik maçlarda psikolojik şok uygulanması gerektiğinde kulübeden fitili ateşlerler. gerekirse, hocanın yerine kırmızı kart görürler.

    mert hakan, fenerbahçe’de bunun kötü kopyası olmaya çalışıyor yıllardır. tabi, çocukluğu ve futbolculuğu hocanın takımlarında oynamayı hayal ederek geçti sonuçta. büyüyünce birkaç milyon dolar onun hayallerini satın aldı.

    neyse sorun mert hakan’da değil. sorun onu general ilan eden başkanında. siz ismail çipe’nin galatasaray başkanı tarafından general olarak ilan edildiğini hayal edebiliyor musunuz?

    birde saha içi sorun var. uçan kaçan, avrupa’nın kapısında yattığı szymanski yerine oynuyor bu adam şu aralar. hem de saha içinde en tehlikeli oyuncusu fenerbahçe’nin. aklı başında olan herkes için fenerbahçe’nin saha içi ve saha dışı ne durumda olduğunun özeti mert hakan.

    neyse, kendisinden tek ricam puan durumu ne olursa olsun sakatlanmadan, cezalı olmadan, formda ve hırslı gel arena’ya. bırakın gelsin. gel hele gel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın