resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2049
    ya ben bu tarz karakterleri sadece türk dizilerinde özellikle senaristler tarafından oluşturulduğunu düşünürdüm. adam öyle bir karakter ki dizilerde karşına çıksa bir noktadan sonra dizi işte bu kadar olmaz dersin. bazen de bu karakteri iyi rol yapan usta oyuncular oynarsa, adam o çirkinliği o kadar üst düzey yansıtır ki şaşırırsın ama gerçek olamaz dersin. işte o adam mert hakan yandaş ama tek bir farkla gerçek hayattayız.
    abi allah'a şükürler olsun ben hayatımda bu kadar beceriksiz, karaktersiz, kötü huylu, saygısız, çirkef biriyle karşılaşmadım.
    sözlüğe girmeyecektim sırf küfür ederim sinirden boşver diye sonuçta bu adamın maçta* yaptıkları küfürü hak ediyordu ama maç sonu twitter paylaşımlarını *görünce üzüldüm. evet evet yanlış anlaşılmasın üzüldüm. ben fenerden nefret eden bir insanım açık ve net, hatta bir çok fenerliden geniş ailemde olanlar da dahil futbol konuştukları anda dayı, amca vs. onlardan da nefret ediyorum bir an evvel defolsun gitsin yanımdan istiyorum. ama bakın arkadaşlar bir takımın şike yapması, ırkçılık yapanı savunması, her türlü kollanmaya rağmen algılar oluşturması vs her türlü pisliğe karşı nefretim, küfürüm karşı söylemim var.
    ama mert hakan gibi bir insan benim için nefret objesi olan bir takıma kaptan olması onlara olan nefretimi azaltacağı için üzüldüm. az evvel yaptığı twitter paylaşımları dolayısıyla üzülmeye başladım acıdım çünkü bir insan evladı bakın anneniz var babanız var eşiniz dostunuz aileniz evli mi bilmiyorum inanın çocuklarınız var belki her şeyi yapar ama bence bu duruma düşmez. bu arada düştüğü durumda maddi olarak bu hayatta benim hayalini bile kuramayacağım durumdur ama çok şükür anneme babama o duruma düşeceğime taş bağlarım karnıma mantığıyla büyüdüm.
    inanın bu tarz hareketleri yapmaktansa sokakta dilencilik** yap çok daha şerefli olur.
    çok şükür allah o kadar büyük ki sana anlı şanlı galatasaray formasını giymeyi nasip etmedi ya ramazan ayının ilk gününde tekrardan şükürler olsun rabbime.
App Store'dan indirin Google Play'den alın