resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2032
    geçen seni kendisi için şunları yazmışım:

    --- alıntı ---
    2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçı sonrası ortalığı ayağa kaldırıp, fener camiası medya gücü ile beraber iki gündür saçmalayıp duruyorlar.

    peki arkadaş, insana sormazlar mı; nasıl bir mahlukat oldunuz siz yahu? sen mert hakan, hele sen nasıl bir dönüş bu, nasıl bir hayat görüşü ve devamında yaşantısı içerisindesin?

    ama gel gelelim bizim düşünüp, söylemlerimiz sonucu düştüğümüz hataya: biz, öyle insanlardan hem anlayış hem de söylem olarak kalite bekliyoruz ki, yahu bu insanlar eline alıp kaç kere düzgün bir kitap bitirmişler ya da bitirmiş olsalar dahi (bazı süper spor yorumcularında olduğu gibi) nezaketen onlara bir şey katmış?

    ortalığı 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçı sonrası birbirine katan mert hakan gibi insanlardır. suçu bir kişiye yıkma derdinde değilim, azıcık kalite olsa bu futbolcularda, demeçleri kendi takımlarına inanç aşılar. ancak futbolcusundan başkanına kadar akıl tutulması yaşayan, ayrıcalık bekleyen bir tutum içerisindeler.

    yahu mert hakan, sen birkaç sene önce "galatasaray" diye diye ölen adamdın. iyi ki bize gelmedin de demiyorum artık ama emre kılınç gibi düzgün bir karakter olamadığın gibi, bambaşka şeylere alet olup kalıyorsun. yazık değil mi gençliğine? fenerbahçe mi, aldığın paralar mı kurtaracak seni?

    ha ha, işte futbol içerisinde fanatik biri gibi yazınca yine hataya düşüp, anlayacak gibi birisine soru soruyorsun.

    ezcümle, olay örgüsünün özü şudur ki; mert hakan türevi türk apoletli futbolcular ile bu lig ancak bu kadar kaliteli olur.

    --- alıntı ---

    10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı sonrası da diyorum ki; gün geçtikçe insanlığını yitiren birine dönüşüyorsun. kalitesiz olman ayrı bir olay ama istersen bugün attığın gibi yüz gol at, insan vasıflarından yoksunsun! leş bir ahlak seviyen, imtiyaz gördükçe şımaran körpe bir şerefin var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın