• 116
    fener’in hakkıyla aldığı maç.

    rakip kazanmak zorunda kaldığı için fb kompakt bir şekilde bekleyince, defoları ortaya çıkmadı. fener’in yabancıları da daha pahalı ve usta oyuncular. rakibin oyun disiplini ve kondisyonu vardı ama tecrübesi ve futbol aklı yoktu. yetenek ve teknik olarak eksikti. belli ki feneri de küçümsemişler.

    fener yendi ama kelimenin tam anlamıyla çatladı. 2 sakat verdiler ve ismail yüksek koşmaktan bitap düştü. sedyeyle çıktı.

    fener’in yenmesinin sebeplerinden biri de hakemdi. bedava fauller, penaltılar vermeyince işin başa düştüğünü, emekle puan almak zorunda olduklarını anladılar. türkiye’de kayırıldıkları futbol ortamı ve hakemler, oyuncuları ahlaki olarak dejenere etti, kolaya alıştırdı. kısa yoldan iş bitirip kolay puan almaya odaklanınca gerçek futboldan uzaklaşmışlardı. dün emek veren gerçek futbolcu olmayı hatırladılar.

    işin özü: konfederasyon kupası, lig şampiyonluğundan daha olası fener için. tabii bu, olabilecek anlamına gelmez. üstelik bundan sonra, aptalca sezon başı yüklenmesinden , takım olarak çatlayacaklar, çok sakat/kayıp verecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın