resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9808
    bu sene şampiyonlar ligine gittik, geçen sezon bir şampiyonluk daha ekledik ve bunların hepsi bu adamın geçen sezon oynadığı büyük oyundur. kendisi olmasa bu durumda olamazdık.

    okan hoca dahil herkes bunun farkında. bu adam yedeğe çekilip bekletecek bir isim değil. kendisi oynamak istemediği zaman oynamaz. bu sezon performansını geçen sezona göre herkesin kıyaslaması normal bir durum fakat elinde olan oyuncunun kıymeti bilinmiyor tıpki kerem aktürkoğlu, lucas torreira vs. gibi… bu adamlar maç kaçırmıyor. her maç ellerinden gelenin fazlasını yapıyor. yeni bir oluşum içindeyiz halen çok takviye yapılması gereken bölgeler var.

    halen bazı amip taraftarların kerem’i ıslıklayıp icardi’yi küstürmesini anlamıyorum. bunlara mert hakan, irfan gibi oyuncular müstahak.

    demem o ki kemik kadromuzun kemik oyuncularının sonuna kadar arkasında olmamız gerekli. tek eleştirelecek yönetimdir. bu sezon gruptan çıkamadıysak tek sebebi orta saha transfer yetersizliğidir. sneijder gibi bir oyuncu gelse şampiyonlar liginden 1. çıkacağımızdan %100 eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın