• 6372
    sosyal medyada kol gezenlerinin büyük çoğunluğunun akılla, mantıkla, rasyonaliteyle en ufak bir bağının kalmadığı taraftar grubu. dünkü maçtan sonra yazılanlara bir göz gezdireyim dedim, hayret verici yorumları var kendilerinin. dediklerinden bazı kesitler şu şekilde:

    -son 2 haftada gs hakemle 5 puan almış, iddialı olduğu her sene ligde itekleniyormuş kendilerinin
    ise paso önü kesiliyormuş.

    -fetö hala etkinmiş, bittiği falan yokmuş hala tff'de yapılanmaları varmış ve kendilerinin önünü kesmek/gs'yi şampiyon yapmak için çalışıyorlarmış.

    -gs böyle kollandığı için edirne ötesinde babayı alıp geliyormuş, anca yurtiçinde kupa alırmış.

    daha geçen hafta * uydurma bir penaltıyla havadan 2 puan almadın mı, bu kaçıncı derece yüzsüzlük amk. tamam antalya maçındaki penaltı * ucuzdu ama aynı hakem aynı maçta aynı pozisyonda golümüzü de iptal etti faul diye? 2 pozisyon da tutarlı kendi açısından. hakemle ekstra bir puan aldığımız falan yok yani, penaltıyı vermeyip golü de iptal etmese skor yine 1-1 devam edecek zaten. 2. golde de ofsayt falan yok yani cevap bile vermeye gerek duymuyorum.

    cenk'in topaç gibi kendini yere attığı pozisyona penaltı bekliyorlar ciddi ciddi inanılır gibi değil. şu 1,5 sezondur herifler 30 tane penaltı kazanmış ve bunların 27 tanesi direkt maçı çözen penaltılar ya fb gerideyken ya da skor berabereyken. gs ise 23 penaltı almış ama bizdeki penaltılar fb'deki gibi skor değiştiren ağırlıktaki penaltılar değil. her şey ortada, kimin kollanıp kollanmadığı da ortada heriflerin dediklerine bak, kaçıncı seviye yüzsüzlük bu artık. biz burda karhot'a marhot'a kızıyoruz tahammül edemiyoruz heriflerin kendi içlerinde bundan şikayet eden, aklıbaşında olan ne diyorsunuz amk diyen bir tane yok. çoğu bu kafada nerdeyse, ciddi ciddi inanıyorlar bu dediklerine olacak iş değil. bu kafadaki bir camiaya 10 sezonluk şampiyonluksuzluk yetmez, bunun üstüne en az bir 10 sezon daha şampiyon olmamalılar çünkü hak etmiyorlar. kafaları anca saha dışına, ön kesmeye falan çalışıyor. oynayıp da yeneyim şampiyon olayım demiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın