• 16717
    bazı konularda acilen topa basması gereken sözlüktür. burada yazdıklarınızla gerçek manada kitlelere hitap ettiğinizi unutmayın. burada verdiğiniz bir abartılı tepki nispeten fazla takipçisi olan 13 yaşındaki bir twitter kullanıcısını etkiliyor, o çocuk gidip aynı şeyi daha sert üslupla tweetliyor, ardından onun yaşını bilmeyen koyun takipçileri bir anda gaza geliyor tweetler hashtagler derken olay instagram'dan futbolcularımıza ve ailelerine hakaret etmeye kadar kartopu etkisi gibi büyüyor.

    son 10 maçımız var ve bu kadronun her zerresine ihtiyacımız var bunu kavrayabilelim artık bu kadar zor olmamalı bu. ihtiyacımız olmayan futbolcuları okan hoca belirleyip kadro dışı bırakır zaten bunun kararı başka kimseye düşmez.

    bilmem farkında mısınız fakat bugün değişiklik haklarımızın tamamını kullansak sahaya mecburen bir altyapı futbolcusu almış olacaktık. çünkü kulübede tete, ndombele, berkan, vinicius dışındaki tüm futbolcularımız altyapı oyuncularıydı.

    kimi sevmiyorsanız, kimden nefret ediyorsanız, kimi bir kaşık suda boğmak istiyorsanız hepsini unutacaksınız. son 10 final maçı kaldı. dişinizi sıkıp ayıya dayı diyeceksiniz. sene sonu gelir hesap saati başlar. okan hoca hepinizden daha baskı altındayken, özel hayatında binbir sorunla boğuşurken bir futbolcusunu bile yedirmiyor kimseye, siz gelip ayetullah kullanıcı adlı şerefsizin lafıyla asıp kesiyorsunuz.

    teknik direktörümüz okan buruk'un 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçı sonrası beinsports'a verdiği maç sonu röportajını dinleyin, galatasaraylılık nedir görün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın