resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9720
    kendisinin ne oynadığını cok iyi analiz etmeye yarayan bir metod bulunmaktadir. oynadigi maclarda, bizim takimi, oyunu, hucum varyasyonlarini, paslasmalari vs. birakin. sadece icardi ve rakip savunmayi takip edin. etrafinda cogu zaman 2 bazen 3 futbolcu bulunuyor. haliyle kafadan 2-3 rakip oyuncu oyundan dusuyor. cunku icardi ongorulemeyen bir forvet. zaten onu büyük yapan da bu. sonrasinda da farkli varyasyonlarla geriden gelenler fişi cekiyor zaman zaman. bazen de kendisinin pozisyon ve durus bilgisi kaynakli guzel goller atiyor. su var, son bilmem kac macta su kadar golu var, bunun su kadar penalti falan diye sadece istatistiklere bakarsak yanilmak işten bile degil.

    bir benzerini biz hakan sukur - hagi zamanlarinda yasamistik. toplamda 3-4 hatta bazen 5 rakip oyuncu oyundan dusuyordu bu ikisini kontrol edebilmek amacli. haliyle geriden gelenler fişi cekiyordu.

    işte icardi'nin oynamadığı 2 macta basimiza gelenler.

    sparta prag macina hic bakmayin o tamamen istisna. orijinal pozisyon bilgilerinden mahrum beksiz (hem de 2 tane birden) cikan takimi avrupa arenasinda cig cig yerler.

    kendisini bu metod yoluyla degerlendirenler zaten takima katkisini cok iyi biliyor. ama skor taraftarlari tarafından coptur, sezon sonunda yollarin ayrilmasi gereklidir vs vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın