resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9719
    şu an avrupanın en iyi santraforlarından biri, taraftarımız tarafından eleştiri çukuruna atılmak üzere. maalesef sosyal medyanın hayatımıza soktuğu her boku ben bilirim ve eleştiririm kültürünün neticesi bu.

    insanların eskiden söyledikleri kendi çevresi ile sınırlıydı. şimdi ise insanlar, iyi ya da kötü ağzından çıkanın milyonlara yayılma ihtimalinin verdiği haz ile "bir şey söylemenin" keyfini çıkarıyorlar.

    sosyal medyanın olmadığı dönemlerde maç içinde homurdanırdık, maç sonu böyle futbol olmaz derdik, ertesi gün gazetesini aldığımızda biraz içimiz soğumuş olurdu, hadi belki bir posta da kötü günün ertesinde homurdanır ve unuturduk. o dönemlerde zarar verme potansiyeli bir zümrenin (gazete, tv) elindeydi, şimdi ise milyonların.

    günün sonunda bir tarafa ait olduğumuzu, yani "taraftar" olduğumuzu unutup ve aslında elimizdeki gücün bir şekilde takımı negatif etkileyebileceğinden habersiz ( yada habersiz gibi davranarak) bu takımı oluşturan değerlere zarar veriyoruz.

    icardi'nin de bir gün bundan nasibini alacağını elbetteki biliyorduk. icardi ve diğer futbolcularımız her zaman mükemmel olmak durumunda, çünkü bunu olamazsanız kitlelerin nefesini direk ensenizde hissedersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın