resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9711
    sakat olmasına rağmen, ağrı hissetmesine rağmen sahada iğne ile oynamaya çalışan adam parasını hak etmiştir. ha 3 alsın ha 10 alsın maaş olarak. farketmez.

    ayağım uf oldu ya diyip tüm şampiyonlar ligi maçlarında kulübü yalnız da bırakabilirdi. kimse de laf edemezdi sakatlandı derdik olur biterdi.

    uzun süreli bir tedavi gerektirdiği için icardi'nin ve kulübümüzün tercihi onu iğne ile bile olsa oynatmak şeklinde oldu. icardi de buna ses çıkarmadı, ben yapamam demedi. çıktı topunu oynadı. ha sakatlığından dolayı form düşüklüğü yaşadı mı? yaşadı lakin aldığı paraya dil uzatılacak kadar da değil. orada durmanız gerek.

    bugün icardi gibi forveti istesen de getiremezsin. dünya forvet kaynamıyor. icardi gibi kulüp ile bir bağ yakalayabilenini, koca bir nesli etkileyebilecek kadar etkili bir adamı da zaten yalnızca para ile getirmek de pek mümkün olmuyor.

    ligde puan farkı ile lidersin, şampiyonlar liginde gayet ses getirecek bir futbol oynamışsın, avrupa liginde de oynadın, oyuncu satıp iyi para da kazandın. avrupa liginden de bir şekilde elendin, her takımın başına gelebiliyor, bazen gününde olmazsın.

    icardi'nin sezonun geri kalanında ağırlığını koyacağına inancım tam.

    lakin bizim taraftar bu sene her maç asacak birini aradığı için taraftar olarak şampiyonluğu gerçekten istiyorlar mı ben pek emin değilim. daha çok fener'e neden 20 puan fark atıp mart ayında şampiyon olamadık, şampiyonlar liginde de yarı final oynamadık ve türkiye kupasını da alamadık diye kendilerine kurban arıyorlar.

    şu adam asmaca işini rasyonel şekilde sezon sonuna bıraksak daha iyi.
    ekran başında futbolcumuzun biri çok kötü oynayacak da ıslıklanacak diye gerim gerim geriliyorum.
    bunun takıma etki etmediğini mi sanıyordunuz?

    icardi formsuz olmasa, sakatlanmasa mart ayından şampiyon olurduk bence ya zira zaha, tete, ziyech, ndombele, olmayan sağ bek baya etkili bir kadroydu. icardi'yi cayır cayır besliyorlar allah razı olsun onlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın