resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3401
    sorunlar basit aslında. çözüm derseniz yok gibi görünüyor.

    en büyük sorun beklenti. premier ligde yıllarca istikrarlı oynadı ama nihayetinde alt-orta sıra takımındaydı. zaha'dan 1. sınıf oyuncu beklentisine girildi. di maria, robben vs. almadık yahu zaha bu. neredeyse drogba, sneijder muamelesi yapıldı. türkiye ligi vasat ama kasap bir lig. dünya çapında birini almıyorsan beklentiyi minimum tutmalı. zamanında seri gelince iniesta'nın veliahtı yazanları gördüm ki ben kendisini hiç duymamıştım, izlememiştim. gördük iniesta'yı.

    eski futbolcumuz feghouli, zaha gibi isimler bir alt segment. iyi futbolcular o kadar. elinde passat var ama bmw, mercedes performansı istiyorsun. olmayınca da sinirleniyorsun. passat'a da yazık sana da yazık.

    mesela mertens'e gelelim. onun yaşında yıllarca serie a'nın zirvesinde yer alan takımdaydı. 35 yaşında gelmesine rağmen de kalitesini gösteriyor. yaşı itibariyle bazen düşüş yaşıyor ki normal. mertens ile aynı zamanda aynı ligden gelen fenerin transfer çalımı olarak aldığı joao pedro vardı. serie a istatistikleri de gayet iyiydi ama nerede alt sıra takımlarda. sonuçta o da tutunamadı. kalite tesadüf değildir.

    bir de nwakeme, abdul kader keita ile benzetenler vardı ikisiyle de alakası yok. tam olarak cengiz ünder'in bir iki gömlek üstü. daha kalitelisi, fiziklisi ve kıvrağı. en büyük olayı da kaleyi gördü mü yapıştırıyor. biz 4 sene daha kanada hapsedelim 4 sene babel gibi gezer sahada.

    ikincisi okan buruk bence ilk günden beri kendisinden memnun değil. ben daha gelirken sorun yaşayacağını hissetmiştim. geçen sezon zaniolo'da da benzer durum vardı. haftalarca bitik mertens yerine kulübede bekledi. bu sezon da son yılların en güçlü aston villa kadrosuna denk geldi. o da ayrı bir talihsiz.

    önümüzde ligde birbirinden önemli 11 maç var. sadece tek başına 1-2 maç alsa ben razıyım. bunu yapacak potansiyeli de var. son düzlüğe girdiğimiz dönemde bireysel performanslar büyük önem kazanacak. ben 2023-24 şampiyonu olursak bir kaç maçta daha net katkısı olacağını düşünüyorum. şu süreçte destek olmalıyız. sezon sonu yolları ayırmak en doğrusu gibi. okan hoca da kalırsa bu yaz transfer döneminde sistemine uymayan oyuncuları kabul etmesin bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın