resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 23
    anam! bu bucaspor galatasaray maçında seyrettiğimiz deve değilmi ya. allahım ne büyüksün. ulan şu çocuk gibi birisi bizde olsa ortalığın mna korus diye düşünmüştüm. bucaspor'un kaptanlığını yapan çocukla ikisi çok iyi oynamıştı o maçta. gerçi bir penaltı kaçırdı bize karşı ama takımın ilerideki tek etkili oyuncusuydu. inşallah transfer haberi doğru çıkar diye adaklar adadığım futbolcudur kendisi. o kadar ihtiyacımız varki ileride fizik yapısı güçlü bir futbolcuya. sıkıldım ulan serçe gibi adamları sahada göre göre. bir baroş gerisi boş. böyle "edeleli bir erkeğe" çok ihtiyacı var galatasaray forvet hattının. bir de galatasaray formasının onun performansına yapacağı katkıyı görünce delireceğimi düşünmekteyim. darmadağın eder ortalığı o fizikle. rakip onsekiz bizim oturma odamıza döner.

    teknik futbolcu hasatası rijkaard'ın elinde ne olur onu bilemem. o bu adamı yedek bırakıp kafasına göre bulacağı iskeletorları sürer sahaya. beni hasta eder. rijkaard bir enayilik yapmazsa ben kefilim bu çocuğa. bizim formamızla çok büyük işler başarır.

    -bucaspor'da 10 numaramı giyiyordu bu çocuk. yoksa hafızam beni yanıltıyormu?
    edit: evet hafızam beni yanıltacakken direkten döndük. tam emin olamadığım bu konuda düzeltme geldi. 9 numara giyiyormuş. trouble kardeşime binlerce teşekkür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın