• 122
    en son 2018 serisini oynamıştım. geçen hafta blackburn ile yeni bir kariyere başladım. efsane rovers'ı eski günlerine taşıyacağım.

    hayattaki rafine zevklerimden birisi bu. championship takımını premier lig'e taşımak. fm 2011'den beri yapıyorum ve artık bu ligi süper ligden daha iyi tanıyorum diyebilirim. *

    blackburn takımını gayet geliştirilebilir gördüm. çöp denecek oyuncu sayısı çok az. geneli gelişime açık genç futbolculardan oluşuyor. ufak bir temizlik yapıp eksik yerleri güçlendirerek güzel bir kariyer yapabiliyorsunuz. en kötü yanı transfer bütçeniz başta sıfıra yakın fakat bu beni daha çok kamçıladı.

    championship için iyi futbolcular: thomas kaminski, scott wharton, bradley dack, ryan hedges, john buckley, lewis travis, ben brereton diaz.

    wonderkid veya ona yakın: adam wharton, tyrhys dolan, ashley phillips.

    ben brereton diaz kalmaya ikna edebilirseniz ligin tozunu attırabilecek bir futbolcu. fakat sözleşmesinin son senesinde olduğu ve ısrarla gitmek istediği için mecbur sattım ben. gelen paranın küçük bir kısmını transfer bütçesine eklediler. daniel ayala ve sam gallagher gibi geleceği olmayan maaş yükü yüksek futbolculardan da kurtulmaya çalıştım. sonuç olarak 5 milyon euro civarında bir bütçe yarattım.

    mecburen 48 ay taksit ve bonuslarla alabileceğim genç yetenekler bulmaya çalıştım.* tabi gelir gelmez katkı verebilecek kadar gelişmiş olmalarına dikkat etmek zorundaydım. en zorlandığım nokta burası oldu.

    çok ilginç bir futbolcu aldım martim tavares diye. ben bu kadar toptancı golcü görmedim. adamın 12 maçta 14 golü var ama aslında 8 maçı golsüz bitirdi. hepsini 4 maçta attı ayı. kardeşimiz anadolu takımı görmüş belhanda gibi aslan kesiliyor. *

    satın aldıklarım: tobias gulliksen, beni makouana.

    zorunlu opsiyon ile kiraladıklarım: paul akouokou, martim tavares.

    opsiyonlu kiraladıklarım: helibelton palacios, abdon prats. *

    düz kiraladıklarım: filippo terracciano*

    bu transferleri yapana kadar kılı kırk yardım bütçeyi dibine kadar sıyırdım. şu an ligin 4. sırasındayım. saçma puanlar kaybeden ama büyük takımları yenebilen dengesiz bir görüntüm var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın