resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 5654
    her ne kadar kariyerinin en uzun dönemini fenerbahçe'de geçirmiş olsa da, kendi ifadesiyle kanı sarı-lacivert aksa da ancak bir galatasaray devşirmesi olarak fenerbahçe tarihinde yer almıştır. bu zaten başlı başına bir lekedir. şüpheli herhangi bir şahıs gibi sürekli kendini ispatlamak durumundadır veya bağlılığına istinaden her dem fenerbahçe'nin isteklerine boyun eğmelidir.

    bir zamanlar galatasaray'dan başka takımda forma giymem deyip, formayı da sırtına geçiren rıdvan'ın, galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına gelen bülent uygun'un fenerbahçe fedailiği belki de bu yüzdendir diyeceğim ama mesela takımda 11 sene forma giymiş, 5 şampiyonluk görmüş, futbolu fenerbahçe'de bırakmış ziya şengül için tribünde 'sen bizim kaptanımız değilsin' pankartını açabilecek bir taraftar grubunu düşündüğümüzde emre'ye yapılanlar çok da beklenmedik değildir.

    bizim efsanelerimiz için de zaman zaman sitem sınırlarını aşan bir takım eleştiriler okuyorum. umarım bu eleştiriler hız sınırını aşmaz da cümle aleme fenerliler gibi rezil olmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın