resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9593
    fenerbahçe ile galatasaray arasındaki farkın özetidir. yani 2 yıldır galatasaray’a verdikleriyle ilgili değil bu söylediğim. icardi, fenerbahçe’ye karşı tıpkı galatasaray gibi. cool herif, iplemiyor. onlar da iplenmedikçe kuduruyor. daha da tantana yaparlarsa 2 fotoğraf paylaşıyor, ayarı iyice bozuluyor adamların.

    şampiyonsuzluk fenerbahçe’yi ve taraftarlarını aşırı etkiliyor. bugün fenerli bir arkadaşım durduk yere saçmasapan onlarca mesaj attı bana misal. antalyaspor galibiyeti içine siniyor mu diye de sordu sonunda. niye sinmesin ki dedim, umurumda olmaz, ben sahadaki oyuna bakarım. bok gibi oynadık ama yendik. kardşeim diyorum, 1-2 hafta hakem itekler ama koskoca 38 haftalık maratonu hakemlerle şampiyon oluyorsunuz’a indirgemek kadar saçma bir fikir olamaz. ama adamlar buna inanıyor işte, gerçekten inanıyorlar, bir garipler yani. seninle diyor oturup konuşalım. kafalar tamamen gitmiş. adam oturacak benimle galatasaray’ın güya fener’e karşı nasıl kayırıldığını konuşacak ve beni ikna edecek ve eee? manyak mısın dedim işime baktım. enteresan enteresan şeyler.

    sözün özü, fenerlilerin ali koç’undan en küçük taraftarına kadar sağlam bir psikolojik destek alması şart. durumlarını hiç iyi görmüyorum. icardi de muhtemelen tabuta son çiviyi çakacak rams park’ta. tüm korku da buradan geliyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın