• 20
    şimdi anlaşıldı bu kadar yıldan sonra birdenbire ultraslan.com'a yeni üye olup ultraslanı savunmasının nedeni.

    -----------------------
    "ultraslan'ın kurucularından suat ateşdağlı kral tv müzik ödülleri yarışması'nda en iyi remix kategorisinde aday olarak yer almaktadır. suat ateşdağlı'yı bu kategoride 1. seçmek için cep telefonumuzdan 509 yazıp 5725'e gönderelim ve destek olalım!"

    suat ateşdağlı - ah be kardeşim (yalın) dinlemek ve yurtdışıdan oy göndermek hakkında bilgi almak için tıklayın.

    http:// kraltvmuzikodulleri2010.com/ site/remix.htm

    --------------------------------

    http://www.ultraslan.com/

    valla bizde isteriz galatasaraylı bir kardeşimizin başarılı olmasını ama bu çizgi cima ettiğin kadını milletvekili yapma iddiası kadar düzeysiz bir çizgi be kardeşim.

    senin senelerce sesin soluğun çıkmayacak, birden bire yıllar sonra ultraslan formlarına ilk defa üye olup yağıp eserek ultraslanı savunacaksın, sonra da oy verin şu garibe.. galatasarayın sırtından rant olayı tribünüde aşmış artık.

    eeee öbür meslek erbabları içinde çağrı yapılsın sırayla. ultraslan bünyesinde çok farklı meslekten insanlar var. mesela, (neyse daha ileri gitmiyeyim)

    -burayı okuyorsan şu 2002 darbesini anlatsana suat bey. ultraslan'ın nasıl bu hale geldiğini. herkes susuyor o zaman olanlarla ilgili. yazki bizde karşılığını yazalım. öyle yağıp esip sonra da haybeye oy istemek ne gzel dimi. aferin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın