• 8358
    fetö gibi ülke güvenliğine kastetmiş bir terör örgütünü futbol oyunundaki gündelik tartışmalar için argüman haline getirmek, fetö gibi tehlikeli bir örgütü ve ona karşı verilen mücadeleyi halk nazarında ciddiyetsizleştirecek bir tavır. devlet devlet olsa böyle bir iddiada bulunan fenerbahçe yöneticisini aynı akşam gözaltına alıp "evet anlat bakalım fetönün futbol ayağıyla ilgili bildiklerini" derdi fakat devlet devlet değil, futbol yöneticileri de ağızlarından çıkan lafların nerelere vardığının farkında değil.

    fetö dediğiniz örgüt bir sürü insanı öldürdü, hapislerde çürüttü, ülkesine biraz olsun saygı duyan bir insan kıçıboklu bir futbol maçında hakem istediği gibi karar vermedi diye bu eli kanlı örgütü ağzına sakız etmez. "ben rakibime fetöcü diyeyim, o da bana pkk'lı desin, sonra şehitler senin yüzünden mi öldü benim yüzümden mi öldü diye tartışalım" mantığının sonunda gerçekten bütün ülkeye zarar verecek bir noktaya varırız. hiç kimseden utanmıyorsan bile fetönün öldürdüğü insanlardan utanırsın da hakemlerden şikayet edeceksin diye fetö muhabbeti yapmazsın.

    insanda biraz ar olur, ahlak olur. o zaman trabzonspor da kalksın "2011 şampiyonluğumuzu çalanlar pkklıdır" desin, ülkece zıvanadan çıkalım. bazı insanların içinde hiç mi ülke sevgisi yok, bir tane top oyununun fanatizmi bu kadar mı gözlerini kör etmiş gerçekten anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın