• 35
    tamam en galatasaraylı sizsiniz. farklı düşünen hain. maçın 8. dakikasında çalınan bu penaltıya galatasaray'ın zaten ihtiyacı yok. ama böyle şeylere penaltı çalınınca ihtiyacı olan ağlak kulüplere 90+bilmem kaçta da çalınıyor. bunların hiç bir türlüsüne penaltı verilmemeli ve standarda binmeli bu iş.

    tek bir soru sormak istiyorum. aynı penaltı hatayspor-fenerbahçe maçında, maç 0-0 giderken 90+5'te fenerbahçe lehine çalınsa ve fenerbahçe maçı 1-0 kazansa gelip buraya ne yazarsınız? kaçınız penaltı doğru karar der? kaçınız penaltı olduğunu ispatlamak için çabalar?

    ben penaltı olduğunu düşünmüyorum. 2 gün öncesinde fenerbahçe'ye çalınan pozisyonun da penaltı olduğunu düşünmüyorum. sivas maçında galatasaray aleyhine çalınan müdahalenin de penaltı olduğunu düşünmüyorum. her temastan penaltı çıkaracaksak her maç 5 tane penaltı çıkar. kuralları değiştirelim, futbol da basketbol veya voleybol gibi olsun. mantıklı mı?

    yarın bu penaltıyı hatta daha hafifini temas var diye fenerbahçe lehine çalıp maç kazandırsalar ''doğru karar temas var'' mı diyeceksiniz? veya şu penaltıyı beşiktaş lehine çalsalar ve biz hafta sonu puan kaybetsek itirazınız olmayacak mı?

    geçin bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın