resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3310
    yerine haftalardır saçma sapan isimler oynatılan oyuncu. dilediğiniz kadar ofsaytı basın, fark etmez. formu dibi vurduğu haftalar kerem ısrarla 11 oynatıldı, sahaya oynadığı her maç oluk oluk bırakam tete oynatıldı. trabzon maçını çözdüğü performansı ortadayken bugün de forvette kendisi yerine vinicius denen düz adam oynatıldı.

    el kol yapıyormuş. kerem yapmıyor mu? daha bugün ilk yarıda kendi verdiği isabetsiz bir pastan sonra demirbay’a el kol yaptı. yok el kol yapıyormuş, yok yüzü asabiymiş. geldiğinden beri adama kendi taraftarı haklı haksız saldırıyor. işler sıkışınca 3 şut çekememiş takımı kurtarsın diye son 10 dakika sahaya atıyorsun, bir şey yapamadı diye yine saldırıyorsun. benzer şeyler zaniolo’ya da yapıldı.

    ne bekliyorsunuz? şu saatten sonra aidiyet mi? adam burada formunu yükseltmek için milli takıma gitmedi. ama yapılmayan kalmadı. okan hoca çıkıp neden oynamadığını açıklasın da bilelim. bu iş forma adaletiyle açıklanacak bir iş değil çünkü. sezonun kalanında kendisinden herhangi bir aidiyet beklentim yok. kendisinin yerinde olsam kadroya girmek için de kasmam artık. çünkü yerinde 300 top kaybı dahi yapsa her maç 11 oynatılan biri var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın