• 8352
    galatasaray'ın en büyük rakibi. muhtemelen öyle olmaya devam edecek. bu rekabet türk futboluna iyi gelecek. gelişmemizin öncüsü olacak. çok değerli bir camia fakat mevcut yönetim fenerbahçe'yi olduğundan çok daha küçük gösteriyor. yıldızlarından utanmak, koskoca yüzyıllık rakibine utanmaz demek, fetöcü demek, bu sözleri şahsi olarak değil tüm galatasaray camiası için söylemek gerçekten inanılmaz üzücü. bunları rakibimden duymak istemezdim.

    kimse kızmasın, ben rakibimi çok seviyorum. fenerbahçe'nin varlığından çok mutluyum. van hoijdonk geldiğinde çok üzülmüştüm, neden biz alamadık demiştim. volkan demirel ve lugano'yu çok severim. o aidiyeti görmeyi severim ben ya. bizi kızdırırlar gerçekten sorun değil, kızar geçerim. ama bu yönetimi fenerbahçe'ye yakıştıramıyorum. sürekli racon kesen tiplerin açıklama yapmasını fenerbahçe'ye yediremiyorum. 5 yıldız masalları, fetö oyunları, masa başı- saha içi muhabbetleri. gerçekten çok ayıp.

    siz gerçekten galatasaray'ı düşman bellediniz ama milyonlarca çocuğa sporu sevdirecek değerleri lekeleyip duruyorsunuz. türkiye'nin en büyük spor kulübüyüz diyorsunuz. gerçekten çok haklısınız. futbol haricinde çoğu sporda galatasaray'da öndesiniz. bu sporu nasıl böyle çirkin hale getirdiniz futbolda şampiyon olmak için ya. selahattin baki sen kimsin birader? milyonlarca çocuğun mutluluğu senin için ölüm kalım meselesi mi?

    kendine gel fenerbahçe. 10 senedir şampiyon olamadın, 10 sene şampiyon olmasan da en büyük rakibimiz sen olacaksın. kendinize gelin. bu düşünce yapısı sizi bitirir. yine rakibimiz olursunuz ama her yenilgi sizi yiyip bitirir. dirhem dirhem azalırsınız. çevremde çok fazla futboldan uzaklaşan fenerbahçeli var. sizin de sonunuz böyle olmasın. bu rekabeti güzelleştiren şey sizin azminiz. siz azim yerine savaş suçu işlemeyi mübah görenleri yönetici seçerseniz kazandığınızda bile keyif almazsınız.

    ali koç, maç önünde salak salak "mihriban" çalarak halka yakınlaşamazsın. halka yakınlaşmana da gerek yok. sen üst zümreye ait olarak hayatına devam etsen sesini çıkarmaz kimse. suşici yöneticileri uzaklaştırıp fb üzerinde pr yapacak racon kesen tipleri öne sürdün. kaybeden sen ve itibarın olacak. şampiyon olman bunları değiştirmeyecek ki olamayacaksın.

    fenerbahçe sevenlerini son yıllarda çok üzdü. bu kafayla kahretmeye devam edecek... izleyelim bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın