resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9645
    pfdk tarafından 18 şubat 2024 ankaragücü galatasaray maçında çekilen bir tribün görüntüsünden, hatta yetmemiş o görüntünün montajlanmasıyla 1 maç ceza verilmiş olan yıldız golcümüzdür.

    bizim kulübe bilgi dün gitmiş olmalı ki 26 şubat 2024 galatasaray antalyaspor maçı için sosyal medyada güne girer girmez paylaşılan maç günü paylaşımı görselinde vinicius yer almıştı. rotasyona gideceğiz diye düşünmüştüm. meğer ceza verilmiş.

    https://twitter.com/...UO1tfCch1nA&s=19

    icardi'ye verilen ceza o montaj görüntüde cinsel organı tutma ve hareketi yaptı diye verildiyse ceza bir maç olmamalıydı. bu hareketi gerçekten yaptı dersek hakkaniyetli bir ceza olmaz bu. ama o hareketi yapmadıysa niye ceza verildi? tam bir rezalet.

    tamamen gündemi değiştirmek için verilen bir ceza bu. 24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçındaki rezaleti görün bakın nasıl örtüyorlar bu gündem değişimiyle.

    yönetim bunun peşine düşmeli. ceza nedeni ispatı istemeli. ispat yoksa görevi kötüye kullanma tarzı her türlü davalar açılmalı.

    bir de bu ceza antalyaspor maçı sonrası verilseydi kupa maçında çekebilir miydi cezasını diye merak ediyorum.

    şimdi fbjk'lı tayfa "bjk maçında oynatmak için uğraştılar" algısını kasacaklar.

    --- alıntı ---
    profesyonel futbol disiplin kurulu’nun 26.02.2024 tarih ve 54 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

    galatasaray a.ş. sporcusu mauro emanuel ıcardı’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan mke ankaragücü-galatasaray a.ş. trendyol süper lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle fdt’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve fdt’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 19.500.-tl para cezası ile cezalandırılmasına,

    karar verilmiştir.

    av. fatih maden

    pfdk başkanı

    (*) işbu karar sonuçları şekli düzeltmelere tabi olabilir.

    --- alıntı ---
    https://www.tff.org/...246&ftxtID=43486

    bu arada "(*) işbu karar sonuçları şekli düzeltmelere tabi olabilir." notu tuhaf değil mi? sanki "biraz daha tepki ve montajlı video verin arttırabiliriz cezayı" der gibiler. pazarlığa mı açıyorlar kararı?

    neyse icardi dinlenmiş olur bahaneyle. rotasyon yapılmış gibi düşünelim. ama bu işin peşini bırakmayalım.

    edit: bir de maçtan hemen önce karar alınıyor. tahkim'de ceza kaldırılırsa ne olacak? tahkime gitme hakkımızı elimizden alıyorlar böylece. tahkimin cezayı kaldırmasına zaman bırakmadılar bilerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın