• 101
    beklenilenin aksine bizim lehimize ciddi bir hakem hatası yaptırılıp tüm algıyı bize yönlendirecekleri maç olacaktır. zorlanarak maçı kazanırsak bu algıları yapacakların ekmeğine yağ sürmüş oluruz. hakem sayesinde kazandılar dedirtip 24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçındaki rezaleti örtmelerine izin vermemeliyiz. ellerindeki medya gücüyle bizi günahların takımı diye kabul ettirirler diğer herkese. kendilerini aklarlar. bunun içinse üstün bir oyun ve skorla maçı kazanmalı ve yolumuza devam etmeliyiz. lehimize hata yapılsa da o yüzden kazanmışız gibi bir algı oluşturulamaz bu durumda.

    ayrıca sanchez sarı kart sınırında. bence mecbur kalınmadıkça oynatılmamalı bu maçta. hem dinlensin hem de bjk maçında kendisine daha çok ihtiyacımız olacak. nelson - abdülkerim ikilisi de iyi ama bjk maçında sanchez lazım bize.

    edit:

    kulübümüzün sosyal medyadaki maç paylaşımı görselinde vinicious var. ve sergio oliviera var. bu maça büyük bir rotasyona çıkacakmışız gibi adeta. umarım böyle olmaz. rotasyonu kupada yapalım.

    https://twitter.com/...kFksXcT9zlw&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın