resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21685
    fatih terim milli takımın başına geçinceye kadar galatasaray'daki futbolculuk dönemlerinden ötürü kendisini sevmeyen çok sayıda insan vardı. ki terim'in futbolcuyken arda turan'dan çok daha belalı olduğu da bir gerçek. ancak futbolculuğuyla hocalığını o kadar iyi ayırdı, tartışılması imkânsız o kadar çok başarıya imza attı ki, türk futbolunun gelmiş geçmiş (ve çok büyük ihtimalle gelecek) en büyük figürü haline geldi.

    arda turan günün birinde galatasaray'ın başına gelecek. bundan kaçış yok, futbolun dinamiği bunu emrediyor. şu an için kendisini ve karakterini futbolculuğu döneminden sevmeyenlerdenim. umarım fatih terim gibi dönüşür, tartışılmaz başarılar elde eder de geçmişin üzerine sünger çekip yepyeni bir arda turan yaratmayı başarır.

    galatasaray'ın fatih terim sonrası dönem için sembol isimlere, kritik dönemlerde "o gelirse şampiyon yapar" dedirten hocalara ihtiyacı var. okan buruk bunu başarmaya çok yakın. arda turan'ın da bu listeye girmesi galatasaray'ın geleceği açısından muazzam olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın