• 8306
    akp'nin izdüşümü. verileri, rakamları kendi çıkarlarına göre çarpıtıp mağduriyet ya da başarı yaratmakta akp'den zerre farkları yok. yine kendi çıkarları uğruna her türlü yalanı hayasızca söyleyebilmekteler. yahu siz ırkçılık yapan taraftarınızı basın toplantısı ile savunmuş, şike'den hüküm yemiş bir camiasınız. bu sezon hakemlerin yardımı ile şampiyonluk yarışına tutunmuş bir camiasınız ve hala yok galatasaray avrupa'da daha çok kart görüyor, fenerbahçe ise avrupa'da kart görmüyor ama ligde görüyor diye mağduriyet yaratma peşindesiniz. senin oynadığın köy takımları ile şampiyonlar ligi maçları aynı seviyede mi ki aynı sayıda kart çıksın? ekşi'ye yazdığımı aynen kopyalıyorum;

    kart istatistiğini koymuşlar bakın galatasaray avrupa'da kart görüyor, ligde görmüyor diyorlar. fenerbahçe ise ligde kart görüp avrupa'da görmüyormuş.

    peki o avrupa maçlarının zorluk seviyesi, topun o maçlarda kimde olduğu önemsiz mi? sen avrupğa'da köy takımları ile oynuyorsun ben şampiyonlar ligi oynuyorum. elbette senden daha fazla pozisyon vereceğim, zorlanacağım ve kart göreceğim. iki takımın şampiyonlar ligi kart istatistiğine bakalım hadi ki bakmakta biraz zorlanacağız çünkü sen katılamıyorsun.

    mesela şampiyonlar ligi'ne katıldığın son sene olan 2008 2009 sezonunda 6 grup maçında 1 kırmızı 16 sarı kart görmüşsün.

    galatasaray ise bu sene şampiyonlar ligi 6 grup maçında 12 sarıu kart görürken hiç kırmızı görmemiş.

    gerçekten akp'nin izdüşümüsünüz siz. her şeyi kendi çıkarlarınız doğrultusunda eğip büküyorsunuz. yahu şu ligde her maçta her takım aleyhine çalınan penaltı samet akaydin'ın pozisyonunda size çalınmadı. geride kalan son 2 haftada sizin lehinize verilen penaltının aynısı son maçta rakibiniz lehine çalınmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın