• 16684
    zeki uzunkunduz mudur ne, adam bu mağlubiyetten sonra şampiyon olamaz galatasaray dedi maç sonu.

    komplo teorilerini ciddiye almam eğlenceli bulurum ama bu sene avrupa'da da hakem nezdinde katledildik. yapi kredi sponsorluğu, beko filan artik...

    yani karşımızda rezil bir yapı var. dört koldan başladılar. sakin olup nefeslendikten sonra yazmakta fayda var. bu arada filtreleme yapacağız. ilginç ve nefret dolu tüm mesajların ekran resmini alın. ileride lazım olur.

    üzüntülüyüz ama öfkeyi içeriye değil hedefe yöneltmeliyiz.

    -herkes haklı, bekler yetişmedi. (yonetim de hakli, bende bütçeyi seçerdim)
    erden timur ingilizler gibi düşündü kaliteye güvendi olmadı. olabilir kariyerli topçular yarısı fos çıktı. bence burada kendilerinde de sorun var topçuların o ayrı.

    yönetim banka ödemesini secti. yönetici olsam ben de alirim bu riski borçtan kurtulmak için. tutmadı o ayri.
    (gerçi zaten sistem zorluyor pek seçme hakkı yok)

    biz bakambu satışı ile uefa kupa gelirlerini kazandık. tabi hepimiz isterdik bir yarı final, final daha. (tabi genç renktaşlar uefa coşkusu yaşamadı anlıyorum. ama bir de bardağin dolu tarafından bakın diğerleri o dönemi kıvranarak izledi*).

    bazen hayatta zorlamamayı seçmeniz gereken anlar vardır. zamanla tecrübe ederek öğrenirsiniz renktaşlar.
    spor olsun ticaret olsun görürsünüz. emek verirsiniz, uğraşırsınız ama yamalı bahçe hortumu gibi bir yer hep patlar. olmaz kısaca.

    bırakıp tekrar hazırlanmaktır bazen yapılmasi gereken.
    bizde aynısıni yapacağiz.

    bu arada bir futbol teorisine daha antitez geliştirerek. onu uzun uzun yazacağim.

    not: sosyal medya hadi neyse de sözlük sizin duygularınızn geri dönüşüm kutusu değildir renktaşlar. her öfke krizinde yazdığınızı atmadan depolayın sabah sakin kafayla bakın.

    bu yangın yapma değil lav silahı ile rastgele hedef almaya dönüyor. ww2 takipçileri bilirler, sığınaklar, siperlerin nişangahindan içeriyi kül eder mgleri sustururlardı. acımasız ötesi bir silahtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın