• 16666
    sevgili sözlük, hadi gelin florya'yi basalım! nedersiniz? yönetici, oyuncu, teknik ekip hepsinin başlarına yıkalım!

    biraz sakin lütfen. evet çok tatsız bir gece oldu. hiç istemediğimiz senaryo gerçekleşti. tüm gün, dublin'de final maçına çıktığımız hayal edereken, gözlerimin dolduğunu hissederek dolaştım okulda. ama kısmet değilmiş. evet, bu gece olumlu, olumsuz vereceğimiz tüm tepkilerde haklılık payımız olacak. maç bitti biteli sözlüğü okuyorum ve her entriye sen de haklısın, sen de haklısın diyorum. diyorum ama bir şeye çözüm olmuyor bu. olmayacak da. bu saatten sonra ne yeni transfer yapabiliriz, ne de zaten seçime gidecek olan yönetimi devirmede bir mantık bulabiliriz.

    önümüzdeki bir kaç gün, satılık kalemler, troll oluşumlar bizimle dalga geçecekler. ama moral bozmak yok. takımın neler yapabileceğini gördük ve deneyimledik. bu takıma inandık ve inanmaya da devam edeceğiz. her sene üstüne koya koya ilerleyeceğiz. zaten ülke içerisinde akla hayale gelmeyecek saçmalikta ki algilarla, kirli oyunlarla uğraşıyoruz. birde biz köstek olursak elimizde ne kalır? bunun kime ne faydası olur.

    ligimiz her ne kadar dandik bir lig olsada, şampiyonlar ligine giden yol bu ligden geçiyor. şimdi, sımsıkı lige sarılmanın ve 24.sampiyonlugumuza yürümenin zamanı.

    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)

    #kenetleninbaskagalatasarayyok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın