resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2721
    nelsson, sanchez ve kendisi. bence üçü de iyi stoper ancak üçü de farklı özelliklere sahip. bu sözlükte bir ara nelsson form düşüklüğü yaşayıp o dönem sanchez gerçekten de form olarak uçunca nelsson'a sallanmaya başlandı. biz nelsson'u stoper sanıyorduk meğer yoklukta öyleymiş falan dendi.

    ben bu sene her oyuncumuzun pamuklara sarılması gerektiğini düşünüyorum, herkesi savunurum zaten zira eksik kadro, sıkışık fikstür, fenerbahçe örgütü ve hakemlere karşı muazzam bir savaş veriyor takım ancak bu durumu bir kenara bırakıp değerlendirirsem bana göre galatasaray'ın bu üç iyi stoperi arasında stoper özellikle en iyi olan isim nelsson'dur. bu, diğerleri kötü demek değil ama nelsson benim nazarımda old school bir stoper. bir stoperin ayağının iyi olması, teknik olması falan elbette çok önemli ve belki de modern futbolda büyük takımlar için gerekli artılar ama bir stoper önce stoperin gerektirdiği temel özelliklerde çok iyi olmalı, ancak ondan sonra bu artılar onu elit yapar. bana göre nelsson stoper yetenekleri olarak elit seviyede ama sanchez gibi, abdülkerim gibi ekstraları yok. abdülkerim'in gücü, duran top becerisi, ayağı nelsson'dan iyi ama nelsson bence çok daha iyi pozisyon alan, mesafe ayarı yapan bir stoper.

    üçü de bizim değerimiz, üçünü de çok seviyorum ama üçü de formdaysa ben avrupa'da önce nelsson'u yazarım tandeme, yanına kimi koyacağıma bakarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın