resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3153
    galatasarayın her oyuncusu benim için özeldir. zaha oynasın diye, takımın en etkili oyuncularından kerem ya kesildi ya da pozisyonu değiştirildi. şans verilmedi derse haksızlık olur. zaha oyunda olsun diye kerem icardi ortaklığı sekteye uğradı. farklı pozisyonlarda oynamaktan kerem'in performansı düştü.
    evet zaha zaman zaman attığı gollerle takımı sırtladı. okan hoca her oyuncusundan faydalanmak isteyen, onlara şans veren ve en önemlisi adil bir hoca.
    zahanın aşamadığı şey sürekli kendini gösterme çabası. bu yüzden bencil oynuyor.

    dünyada hangi takımda olursa olsun sürekli 3-5 kişiyi çalımlayıp gol atmaya çalışırsan 11'den keserler seni. icardi bomboş yanında dururken, önün kapalı olmasına rağmen illa kaleyi denemek takım arkadaşlarına haksızlık. adamlar o topu oraya getirmek için neler yapıyorlar, paşam hemen kaleye vurayım kahraman olayım.

    özellikle son maçlarda ne şok prese katıldı ne defansa yardıma gitti. takımın parçası olması lazım, halısahada ilerde ayağına top bekleyen defansı çalımlayıp gol atmaya çalışan halısaha abisi gibi takılması yedeğe çekilmesindeki esas sebeptir. seviyoruz seni karaoğlan, haydi gel bizimle ol. önümüzde daha çok maç var, daha çok zafer var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın