• 10
    turu geçelim kim olursa olsun. eğer turu geçersek muhtemel rakiplerimiz arasında avrupa'nın en formda takımı var. leverkusen. açık ara bu sene avrupa'nın en iyi takımı diyebiliriz. ancak unutulan şeylerden biri de şu biz de bu sene avrupa'da ses getirdik. dramatik şampiyonlar ligi vedasına rağmen manu'yu saf dışı bırakmak, deplasmanda kazanmak evinde maç kaybetmemek vs. avrupa'ya geri dönüşümüz oldu. bu takımlarla elbet oynayacağız o yüzden korkmaya çekinmeye gerek yok. tabii görece daha avantajlı bir kura çekmek isteriz.
    liverpool ingiltere'de lider ancak premier lig takımları belli aşamalardan sonra avrupa ligi'ni pek de önemsemiyor. çok çetin bir şampiyonluk yarışı içindeler. hem ingiliz takımlarına şansımızın tutması hem bu sene manu maçlarında kendimizi göstermemiz hem de liverpool'daki sakatlık problemi tur şansını %60-40 liverpool lehine çekiyor. düşünün bu kadar olumsuz duruma rağmen dünyanın en iyi takımlarından biri ve turun favorisi olur ancak iç sahada avantajlı bir skor alabiliriz. bunların haricinde yeryüzündeki her takıma gol atabiliriz.
    leverkusen ligde biraz daha rahatladı. şampiyonlukları hayırlı olsun şimdiden. .münih normalde mucize yaratırdı ancak tuchel'in ayrılacağını açıklamaları, oyuncularla idari kadro problemi vs. ellerini kolaylaştırıyor. net favoriler ancak bizim de öyle kolay lokma olmayacağımızı, demir leblebi sınıfından sayılmamız gerektiği biline.
    brigthon iyi takım. gollü maçlar olacaktır. de zerbi iyi bir hoca. birbirlerinin zehri ve panzehri olan iki farklı oyun anlayışıyla çıkacağız. lig kalitesi ve sistem ezberi olarak onlar tecrübe, kadro kalitesi ve taraftar olarak biz öne çıkarız. çata çat oynanır.

    rangers. sizi unutmadık. o yaptığınız saygısızlıkları, bizi eledikten sonra small club yazmaları vs. ben bunları istiyorum. g**tlerini ortaçağ'a çevirmemiz lazım. iyi takım. hızlı geçişler, gol katkısını kadronun bütününe dağıtabiliyorlar vs. ancak biz çok daha iyi bir takımız. bu maçta konu tartışmaya kapalı olacaktır. onları "tc ile iş birliğine hazırım" diyen apo gibi ağlatmamız şart.

    slavia prag. bu coğrafya takımlarının genel özelliği fizik kondisyon kapasitesi yüksek, belli bir disiplinle oynayan, yetenek baremi bize göre düşük ancak konsantrasyon dereceleri yüksek takımlar olması. kağıt üzerinde üstünüz ve bu sene molde, kopenhag, sparta prag gibi benzer takımlarla çok oynadık.

    villareal. bu sene kötüler. kadrolarında bildiğimiz çok isim var .özellikle savunma hatları tam bizim isteyeceğimiz türden. yaşlı, ağır, çok tecrübeli albiol ile kötürüm baily, genç mosquera oynuyor. lig kalitesi üstünlüğü,hücum oyuncularının kalitesini de saymak lazım. küçük bir farkla önde olacağımız bir eşleşme olduğunu düşünüyorum.

    atalanta. çok iyi takım. son lig maçlarını izledim. hem çok iyi bir hocaları hem de oturmuş hücum setleri, organizasyonları ve genç iyi bir kalecileri var. sağlam, sert bir yapıya bürünebiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın