• 69
    ilk maçta gördük ki prag fizik olarak bizden epey üstün bir takım. ilk maçta kendi evimizde dahi ilk 20 dakika bize ciddi sıkıntı çıkardılar. etkili pres yapıyoruz ancak prag da aynen molde ve kopenhag gibi ciğersiz oyunculardan kurulu olduğu için topu beklemeden topa giderek ayağa kısa net paslarla orta sahamizi çok çabuk geçiyor. savunma arkasına uzun top da denediler, bir kisminda başarılı da oldular. bu maçın anahtarı prag'ın pas bağlantısını kırmak. orta sahayı rahat geçmeleri hücum edecek eforu bulmalarina, atak sürekliliği sağlamalarına ve "nasılsa galatasaray kalesine gidebiliyoruz" özgüveniyle oynamalarına neden oldu. en az onlar kadar hareketli ve ısıran bir oyun tarzıyla oynamaliyiz. ilk maçın hakeminin özellikle ikinci yarıda yaptığı hataları bu maçta anthony taylor'ın yapmayacağını umut ediyorum.

    demirbay her ne kadar skor katkısı verse ve oyunu yönlendirse de orta sahaya sertlik katma yapısında bir oyuncu değil (arada harika toplar kapıyor tabi ama torreira gibi değil demek istiyorum) bu kendisinin suçu de değil tabi, adam 10 numara sonuçta. bu durum beni biraz korkutuyor. ayrıca köhn'ün oynayamaması, sağ tarafta kaan'ın sakatlığının sürmesi yine hanemize yazılan eksiler. iki bekte de orijini bek olmayan oyuncularla oynamamız mutlaka sıkıntılara neden oluyor.

    geriye düşüp sıkıntı yaşayacağımız bir maç olacak gibime geliyor, umarım öyle olmaz. erken geriye düşersek elimizdeki ufak avamtaj direkt kaybolacak, maçın uzatmaya gitme ihtimali belirdiği anda panik yapacağız o yüzden bu maçta atmadan önce gol yememek çok çok önemli.

    öte yandan prag sol taraftaki çok önemli üç oyuncusunu da kart cezalarina kaybetti, ilk maçta bize oldukça sıkıntı çıkaran sağ bekleri de sakatlanıp çıkmıştı, oynamazsa bizim için büyük avantaj olur. her halükarda sıkıntılı bir maç olacaktır. gücümüzün farkında olup ona göre oynamamız ve turu almamız gereken çok önemli bir maça cikacagiz.

    vurdugumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın