resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21669
    arda turan'ın oyun tarzının galatasaray taraftarını çok tatmin edeceğini düşünmüyorum. belki takıma göre felsefe belirleyecektir ama şuanda ve kafasında olan oyun tarzı fatih terim'in ki gibi bir oyun. onlar benden muhakkak daha iyi biliyor ama 2 pas üst üste yapamayan, araya kilit pas atamayan, 20 metreye doğru pası atamayan, atak olgunlaşırken pas attığı adamın önüne değil de arkasına pas atabilecek yetenekte adamlarla istedikleri oyunu oynatmaları oldukça güç. eyüpspor'un maçlarına bakıyorum bazen bir çiğlik var, bir olmamışlık. goller oyun felsefesinden değil de ite kaka geliyor sanki. bu bütün sezonu için konuşmuyorum tabi ki ama ne bileyim.
    mesela okan hoca öyle değil. iki saat boş pas yaptırmıyor. agresif bir presle pozisyon kovalıyor. presi de gücü olan, kondisyonu olan, birazda pozisyon bilgisi olan oyuncular rahat yapabilir.
    arda hoca ve fatih hoca ise top gezdirip pozisyon arıyor. pozisyonu bulacak gibi oluyor ama elindeki oyuncu kalitesi o topu oraya yönlendiremiyor ne yazık ki.
    manchester city mesela maçlarda adamlar o topu iki saat gezdiriyor ama açığı buldum mu o topu oraya gönderiyor.
    velhasıl oyuncuya göre oyun önemli. sonra orta saha hep yan pas geri pas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın