resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9481
    2023 - 2024 sezonuna sahaya ayak bastığı andan itibaren damga vurması ve özellikle çocukların kendisine duyduğu tahmin edilemeyen sevgi ile birlikte kuşları kudurtması sonrası (bkz: 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçı) ile birlikte başlayan hem organize hem de son derece profesyonel bir kötülük saldırıları ile savaşan starımız.
    bu süreçte önce sahada hakemler tarafından bilinçli bir şekilde cezasız bırakılan kasti, sakatlamaya yönelik bir sertliğe maruz kaldı ve sakatlandı. sakatlandığı pozisyonda faul bile çalınmadı. ama sakatlıktan yılmayıp oynamaya devam etti. haliyle düşen performansı üzerinden algı yapılmaya çalışıldı. bu süreç en sonunda resmen djiku denilen kasap tarafından dayak yediği derbi maçı ile zirve yaptı.
    daha sonrasında hem kafa hem de fizik olarak dinlenmek için aldığı izine manipulasyon yapıldı. dönüşünde ise hem dinlenmiş hem de görece daha da iyileşmiş olduğu için tam performans veremese bile gollerini sıralamaya başladığında gollerinin türlü bahaneler ile sayılmadığı başka bir operasyon başladı.
    tam her şey düzeldi yüzü gülüyor gollerini atıyor derken de son kurgu operasyon başladı. suyun öte tarafı tehlikenin farkında, hem taraftar ile arası iyi, aldığı ücret gayet güzel, istanbulda da güzel bir yaşam sürüyor ailesi ve çocukları ile... bu adamın kendisinin bıkması ve gitmesi lazım diye bu oyunları oynuyorlar. eğer oyuncumuzun arkasında durmazsak maalesef bu birlikteliğin sonu da felipe melo ile olduğu gibi olacak. normal şartlarda muslera ile birlikte hala oynamaya devam edecek adam lanet olsun deyip gitmişti. üzgünüm ama bu birlikteliğin sonu da tüm camia kenetlenmezsek aynı olacak. bu adam dünyada istediği ligde istediği takımda oynar.
    biz taraftar olarak görevimizi yaparız, en azından stada gidenler öyle bir destek verir ki (mesela maç içinde gol kaçırıp mutsuz olduğu anda bile şarkısını söylemek gibi) ama önemli olan yönetimin ne yapacağı? 2 veya 3 yönetici hariç konu mankenlerinden oluşan bir yönetim seçim öncesi bu işi ne kadar yapabilir? en büyük korkum bu.
    valla yaptığı iddia edilen hareketle ilgili (tabi eğer yaptıysa, görüntüler üzerinde barizce oynanmış gibi duruyor) tek kelime etmiyorum hümanist taraftarımıza inat. önce futbolcularımıza atılan maddelerin hesabı sorulsun. bana küfür edildi diye milli maçı bırakan, aleni bir şekilde cinsel organını tuttuğu canlı yayınde belli olan dil çıkaran, el hareketi yapan küfür eden futbolcuları, siyahi futbolculara muz sallayan taraftarı olan takım önce kendi hesabını versin, ondan sonra ben belki eğer onda bizim kusurumuz var ise kendi futbolcumdan hesap sorarım. başkalarına âhkam kesmen için önce kendi kapının önünü süpür derler adama...
App Store'dan indirin Google Play'den alın