• 6329
    ıcardi üzerinden yaptıkları karalama kampanyasını gelişimini sanırım çözdüm, buyrun anlatıyorum.

    https://twitter.com/..._B1hw_euvNQ&s=19

    muhtemelen ilk önce bu videoyu gördüler. icardi'nin ne yaptğı anlaşılmıyor ama taraftarın tepkisinden hareket çektiğini düşünüp çözüm aradılar. sonra o video tasarımcısı holigan bulduğu icardi videosuna sadık'ın kolunu ekleyerek servis etti.

    öncelikli olarak montaj video paylaşıldı. sonra kanıt olarak ise taraftar bağırışmaları verilip bakın taraftar gördü imajı yaratıldı.

    benim anladığım ise şu: icardi galatarasay taraftarını da gaza getirmek için elini çok alttan kısa mesafede yukarı doğru sallar. bunlara da benzer bir hareket çekiyor, belki şeyime sallamam sizi der gibi önünden yapmıştır.

    emin olduğum şu, icardi çükünü avuçlayıp taraftara hareket çekmemiş. çünkü tarftarın isyanı icardi'nin etrafına el kol sallamasıyla başlıyor ve hareket yapma diye küfüre orada başlıyorlar.

    ne yalan söyleyeyim, o kadar rahatım ki, melo'ya olduğu gibi icardi'ye de keyfi ceza verecek oslalar da umurumda olmaz, bu takım tek bir kişiye bağlı değil çünkü. forvete barış, zaha, vini hatta sanchezi koyar yine maç alırız. gerisini onlar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın