• 164
    galatasarayı yaşayan galatasaraylı yorumcu.

    geçen bir programını izlerken tüm ailesinin fenerbahçeli olduğunu söyledi. ben çevremdeki fenerbahçeli arkadaşlarımla futbol konuşmaktan kaçarken öyle bir aileye sahip olmak nasıl olurdu kestiremiyorum. ancak söz konusu durumun iyi bir gözlem imkanı verdiğini düşünüyorum. bu imkanla birlikte daha net gözlemler yapabildiğini düşünüyorum. çünkü son iki senedir bu sözlükte dahi mütemadiyen fenerbahçe övülürken yermemekle birlikte yorumların abartı olduğunu söyleyen yorumculardan oldu.

    kendisini uzun süredir takip ediyorum. taraflı yorum yaptığı kesinlikle söylenemez. bu yaftayı yapıştıranların sadece erinçin yangıncı taraftar olmadığı için yaptığını düşünüyorum. erinçin bu özelliğinin de oldukça kıymetli olduğunu düşünüyorum. galatasaray taraftarı mütemadiyen bir oyuncusunu hedef tahtasına oturtup ağız dolusu eleştirirken* kendisi bu sele kapılmadan serinkanlı bir şekilde kişileri ve olayları yorumlamaya devam ediyor.

    dört bir yanı fenerbahçelilerle kaplı olduğu için galatasaraylı olmanın kıymetini iliklerine kadar hisseden futbol yorumcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın