resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9467
    18 şubat 2024 ankaragücü galatasaray maçı'nda milisaniyelik bir görüntü üzerinden itibar suikastina uğratılan futbolcumuz.

    amaç pislik yapmak başka bir şey değil. pis insan, pistir. amacı yoktur, meşru bir tutarlılığı yoktur. tek derdi pislik yapmak, kaos çıkarmaktır. icardi ceza alsın da galatasaray puan kaybetsin gibi bir düşünceleri de yok. icardi'nin imajını ve galatasaray'ın imajını zedelemek istiyorlar hepsi bu.

    tribünde biri video çekmiş, nerden baksan 30 metre var. görüntü yakınlaştırılarak çekilmemiş, eli nerede o bile belli değil. bize y...ğını gösterdi diyor. yok yav! siyah elli videoya girmiyorum bile, o zaten fitratlarında olan bir şey. tribünden çekilen görüntüde bir kişi en başta el kol yapma diyor. hadi ben de şeytanın avukatlığını yapayım ve o el kol hareketinin küfürlü hareket olduğunu söyleyeyim! nah yapıyor desem, olabilir mi denilecek? ayrıca malafatı tutsa sizce tepkiyi 1 kişi mi verir?

    işin garibi icardi'ye hareket çekti diyen sözlük yazarları. ya montaj değilse diyenler, ceza alsın diyenler, bunu diyeni destekleyenler var. çok az kişiler (3 kişi saydım) ama amaç galatasaray'ın taraftar grubunda da bu görüntüleri kabul edenler var dedirtmek.

    bu arkadaşlara sormak isterim: icardi'nin y...nın başını mı tutuyordunuz o anda? eğer öyle ise montaj olmadığını biz de kabul edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın