resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9343
    anlaşılan maç esnasında taraftarların söylediği sözler üzerine çekilen montaj videolarla her şey kanıtlanabiliyormuş. önce montaj videoyu sal, sonra da 2-3 tane taraftarın söylemiyle durumu kanıtla.

    ertesi hafta da rams park'a 2-3 fenerli troll sokup, 'aaa kerem'e bak, orta parmağını yalıyor', 'aaa muslera'ya bak, poposuyla oynuyor' falan diyerek de ceza alma durumuyla karşı karşıya kalabiliriz.

    nerede arkadaşım görüntü? varsa çıkarsınlar, hiç öyle icardi'ye sanchez'in elini montajlamasınlar. yaptıysak da cezasını çekeriz, zaha çıkar 1 ay boyunca gelene geçene yağlar.

    https://twitter.com/...cX8SYIvjx24jsWfzEX2Q

    edit: olayın ceza aldırmakla falan ilgisi yok. amaç çamur atmak ve algı yaratmak... icardi özenle seçilmiş bir hedef, çünkü oynamaya devam edecek. olmayan bir şeyin olmadığını kanıtlamak da mümkün değil. kafası biraz bile dağılmış olsa yeter diye düşünüyor pislikler.

    ben olsam alatasaray yönetiminin yerinde, hemen maçın görüntülerinin tamamının incelenmesini federasyondan talep ederim. gelen sonuca göre de, bu adamların hepsine dava açarım. biz haram yemedik ki karnımız ağrısın. varsa da cezamı kabul ederim...

    ne iğrenç bir örgüt yahu bunlar. huzurumuz kalmadı...
    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın