resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9407
    sıradan bir yıldız oyuncuymuş gibi algılanmasının hata olacağı futbolcu.

    her büyük futbol yıldızı aynı zamanda büyük bir karakter taşımıyor olabilir. fakat mauro hem bir süper yıldız, hem de çok büyük bir ikon. galatasaray tarihine bu kadar kısa sürede geçmesinin sebebi de başlı başına bu yapısı ve karakteri.

    bu inter'de de böyleydi. genç mauro hem inter'i sırtlıyor hem de kaptanlığını yaptığı takımın saha içi ve dışında yüzü olarak bulunuyordu. bizde de saha içinde ve dışında bir ikon olarak takımın bir numaralı yüzü olması kısa sürdü, müthiş de bir bağ kuruldu.

    fakat galatasaray taraftarının en berbat özelliği geniş bir kısmının kendini dev aynasında gören şımarık ergen zihniyetine sahip olması. bunda sosyal medya çağının etkisini de defalarca kendi fikirlerim ölçüsünde ifade ettim.

    mauro'nun sıkkınlığı eşinin sağlık durumundan da olabilir, kerem'e yaşatılanlardan da olabilir, sakat haliyle fedakarca maç kaçırmadan oynarken kendisine yazılanlardan da olabilir. icardi'nin takımı sahiplendiği kadar takım arkadaşlarını hele ki kerem'i sahiplendiğini görememek için ise kör olmak gerekir.

    değişmeyecek tek bir gerçek var ki taraftarın bu kesimine yüz vermemek, gün yüzü göstermemek gerekir. kerem'in ıslıklandığı maçtan sonra ıslıklamayı deneyenler neredeyse dayak yiyeceklerdi. en hafif tepki bu olmalı aslında ki bundan 10 sene önce bu şartlar yaşansa tüm blok üzerine çullanırdı bu tarz insanların.
App Store'dan indirin Google Play'den alın