resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2612
    beşiktaşın 5 milyon 250 bin euro bonservis verdiği futbolcu. bildiğm kadarıyla maaşı da 2,5 milyon euro. yani zaha’dan, tete’den ve ziyech’ten daha maliyetlidir.

    bunun yanı sıra sadece ziyech’ten daha faydalıdır zira ziyech kafasında futbolu bitirmiş gibi görünüyor, doğru düzgün oynamadı bile. buna rağmen rashica’dan daha fazla gol atmış olabilir, o ayrı. ve bu rashica bize gelseydi faydalı olamayacaktı. çünkü fark yaratan ve iyi bir futbolcu değil. dümdüz bir futbolcu. geçen sene de öyleydi. ama geçen sene takım ritmimiz iyi olunca sırıtmadı. yine de bazı maçlarda saç baş yoldurabilmeyi yine becerdi. ipten aldığı, kurtardığı bir maçı da hatırlamıyorum.

    her neyse, kendisinin hayranları her hafta açıp beşiktaş maçı izleyebilirler. yeter ki sözlükte kafa açmasınlar. çünkü zaha ve tete’nin formasını giydiği takım dolu dizgin şekilde hem avrupa’da hem de ligde ilerliyor. hem iyi oynuyor, hem de güzel galibiyetler alıyor.

    bu bazı sözlük yazarlarını rahatsız edebilir ama burası da o takımın taraftarlarının olduğu sözlük. rashica’yı, gedson’u ya da ne bileyim fred’i çok seviyorsanız ekşi sözlükte yazabilirsiniz.

    edit: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1174761

    algıcılıların twitlerini buraya taşıyıp saçmalamaktansa zaha’nın kap bildirimine bakmanızı öneririm. elinizin altında internet var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın