resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1197
    delikanlılık açıklamasını maç öncesi yapsaydı kendisine katılmazdım ama en azından tutarlı derdim. sonuca göre ahkam kesmek kolay tabi. kaybetseydi zemin diye ağlayacak adam kazandığı için delikanlılık diyor, gerçekten tutarsız ve boş açıklama.

    ayrıca delikanlı açıklamasını ben olsam bizim lehimize kullanırdım. tam rakibini hırslandıracak açıklama. maçın başında kendi takımını bozacak bir açıklama yapıyorsun, maçın sonunda da rakibini gaza getirecek bir açıklama yapıyorsun. herif tam bir iletişim faciası örneği. bir teknik direktör olarak akıl oyunları yapacağına, rakibini pışpışlayacağına, testosteronu tavan yapmış adamlara gazı veriyorsun. sağol ismail, gerçekten sağol.

    tabi delikanlılık dersi verirken tamamen taraftarına oynuyor. mesajı bize değil aslında kendi taraftarına. sıfır kredisi var ya kendisini sürekli övmesi de ondan. ne yapsa her olumsuz durum adama yazılıyor. ali koç dokunulmaz, hoca her an topun ucunda. bu da galatasaray'a taş atarak taraftarından sempati toplamaya çalışıyor. beyhude bir çaba ama bu çapsızla başarılı olabileceğine inanan her kim varsa onların çabası daha beyhude bir çaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın