resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9300
    onlarca derdimiz sıkıntımız varken milyonların kafasında "adamın canı neden sıkkın?" sorunu getiren süper star. icardi çevresine olumlu enerji yayan bir insan. oynadığı maçlarda gol atmasa dahi hatta aynı maçta 3 tane net gol kaçırsa dahi o varken herkes pozitif. var böyle insanlar. ismine ister aura de, ister allahın bir lütfu de.
    ancak dün icardi'nin maç geneli mutsuzluğu beni çok gerdi. maçın skorundan çok onun oyununa, hal ve hareketlerine odaklandım. aklıma ilk gelen olay pas alamama sıkıntısı oldu.
    adam sürekli koşu gösteriyor, içerde didişiyor ve pozisyon alıyor. ancak bir tane top alamıyor. bu sefer ne yaptı? gezen forvete dönüştü maç içinde. orta sahaya inerek oyun açtı ve gol yollarında orta saha oynayanlara koridor açtı. pas verdi, ara pas attı. neticesinde öyle ya da böyle 2 asist bir gol hanesine yazdırdı.
    hatta attığı golde daha top kaleye giderken sevinmeye başladım. ölümcül vuruş o. çıkmayacağı belli.
    sonra direkt içeri gitti. taraftara neden kızsın? zaten mentali zayıf olsa şimdiye kadar 3 kere intihar ederdi. iki tane ne idüğü belirsiz adamın sosyal medya aracılığıyla hakaret etmesiyle bu adam depresyona girer mi? geçen sene adam karısından ayrıldı konusu çıkmıştı. hatta wanda arjantin'e gidip bir klipte bile oynamıştı. klipte oynadığı adamın sevgili olduğu söylenmişti. icardi o sırada çatır çatır gol atıyordu.
    başka bir sıkıntı var gibi ama okan hoca çözer diye düşünmekteyim. bunu şimdi satılmış medya manipüle eder. maaş alamıyor, okan hocayla anlaşamıyor diye. sakin kalmalıyız. ne olursa olsun olayı köpürtmeden hem icardi'ye hem okan hocaya güvenmeliyiz.
    (bkz: 15 şubat 2024 galatasaray sparta prag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın