resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9290
    kendisini elestirmekte hic bir sakinca yok, hatalarini soylemekte hic bir sakinca yok ama dusmanlik yapmakta cok sakinca var. elestirmek, sevilmedigi yada dogru isler yapmadigi anlamina gelmiyor. bu adamin %70-80'inin nasil ligi bitirdigini gormusken, hizayi kacirmamak lazim.

    icardi, sakat sakat oynuyor. bu halen gecerli. bunun bir fedakarlik oldugunu herkes farkina varmali. ne zaman bu fedakarligin mantikli olup olmadigina ise okan hoca karar verecek.

    gordugumuz uzere, icardi %100'unde degilken bile oldurucu paslar atip isi bitirecek hamleler yapabiliyor. baris sacmalamasa barisa da gol attiracakti. biraz formu yerinde olsa 1 degil, muhtemelen 3 golu olacakti.

    kendisi bizi kalpten seviyor. biz de kendisini. o elestirileri dikkate almali, dusmanliklara kulagini kapatmali.

    - kafasini oyuna veremedigini gozle gorebiliyoruz oyun oynanirken. normalde oyunu yasayan, koklayan adam pozisyon takibini yapamayabiliyor veya dogru pozisyonlanmada cok gecikebiliyor.

    - ofsaytlar da buna dahil. gecen yil "lan bu adam nasil ofsaytlari bu kadar iyi takip ediyor" derken, suan "bu ofsayta dusmemesi lazimdi" diyorum cogunlukla. kendisi burak yilmaz ofsaytlarina dusuyor

    - bitiriciliginde dusus var, sakatliginin ve antreman eksikliginin etkisi muhtemelen ancak eski sakinligine geri donerse bence bu haliyle bile daha iyisini yapabilir.

    - keyifsiz. umarim ersinin sagligiyla ilgili degildir ancak kendisi sevildigini bilmeli. nefret kusan cok insan var, kendisi bunun azinlik oldugunu bu azinligin bi boktan anlamadigini anlayacak olgunlukta olmali ve cogunlugun onu cok sevdigini ve kendisi ve ailesi icin en iyisini umdugunu bilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın