resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9287
    15 şubat 2024 galatasaray sparta prag maçında attığı golün xg'si 0,04'tür. yani çok zor bir goldür. önünde stoperler ve kaleci büyük ölçüde açıları kapatıyorken kusursuz bir vuruş yapmak zorundasınız. o da diğer köşeye vuracakmış gibi yapıp stoperin bacaklarının arasından ayağını kapayarak plaseyi gönderdi. bunu master seviyesinde golcüler ancak yapabilirdi.

    ayrıca ilgili maçta benzema, kane ayarında bağlantılar da gördük. özellikle ilk yarı bizim ligdeki 10 numaraların atamayacağı ayarda mükemmel paslarını gördük. bazen kendisinin nasıl bir yetenek olduğunu unutuyoruz. bu adam her şeyiyle a plus bir santrfordur, komple topçudur. bazen formsuzdur, belki fiziken düşmüştür ama malzemenin kalitesi hala aynı. türkiye'de insanların gözünden düşmek de yükselmek de çok kolay. şu anda türkiye'deki ortam tamamen gol atıp atmamasına göre eleştirileri şekillendiriyor. molde maçlarında da hazır değildi bu adam ama zerre eleştirildi mi? geçelim fiziği miziği, icardi aşağı yukarı budur. ama üstüne o talihsiz sakatlık olunca performansı düştü. ve maalesef geçerli bahaneleri olan bir adam için bu eleştiriler fazlasıyla acımasızdı. neyse ki o günlerden geçtik, gün geçtikçe daha da iyi olacak. bağlantı oyunundaki katkısını da çok önemsiyorum. icardi benim için sadece gol atan bir adam değil, bu adam komple bir santrfor.

    bugün en çok fenerliler yatağa üzgün girdi. çünkü kral geri döndüğünü ilan etti. bildiğimiz icardi'ye az kaldı. bu ligin kapanışını yapacaktır icardi. o varsa her zaman umut da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın