resim
Dominik Livaković
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hırvatistan
  • 352
    29 yaşında hırvatistan dışına ilk defa çıkmış, 12 milyon euro bonservis yıllık net 2 milyon euro sözleşme ile fenerbahçe'ye 2023/24 sezonunun başında transfer olan file bekçisi.

    devasa maliyetinin altında kalan performansının yanında geçen sezon kalede yerli başladığı için yabancı sınırından neredeyse hiç etkilenmeyen fenerbahçe'yi hem saha içinde ekstra yerliyi bulma konusunda hem de devasa maliyetlerle 11'e transfer yapmak konusunda zora sokmuştur. sadece bu yıl için maliyetleri net olarak neredeyse 25 milyon euroyu bulan cengiz - çağlar ikilisi de kalede yabancı oynatma mecburiyetinin ürünü.

    şimdilerde de eski kulübünde birlikte çalıştığı kaleci antrenörü sandro zufic'i fenerbahçe teknik heyetine dahil ettirmiş. livakovic için harekete geçilerek yapıldığına inanmadığım bir hareket bu. livakovic'in keyfi olsun diye, muhtemelen de kendi isteğiyle yapılmış sıkıntılı bir hareket. adamın oğlumdan çok livakovic'i görüyorum şeklinde açıklaması var. iyi bir ilişkileri olduğu bariz.

    bu tarz hareketler bana hiç masum gelmez, oyuncu milleti az çakal değildir. 29 yaşında adamın uyum sorunu varsa ciddi sıkıntılı bir insandır. idmanda da ahbap çavuş eski hocasını, muhtemelen ismail kartal'ın haberi dahi olmadan teknik heyete dahil ettirmesi ile keyfine göre takılmaya devam edecek gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın