• 14
    kimdir, necidir bilmem. eski paylaşımlarından anladığımız kadarıyla galatasaray ile uğraşan birisi.

    mesele hangi takımı tuttuğu değil asla. ama bu kişinin kadıköy ilçesinde aday gösterilmesinin arkasında uğur dündar'ın olduğunu bilmek için 5 iq yeterlidir. onlara göre kendilerinden olsun yeter, hiçbir vasfı olmasına gerek yok. aday olmasının tek sebebi fenerbahçeli olmasıyken bu tercihi sorgulayanlara cahil diye ithamlarda bulunmak saçma.

    sanki oy kullanırken tuttuğu takıma bakıyoruz. hepimiz illaki bjk ya da fenerbahçeli birine oy vermişizdir; bilerek ya da bilmeyerek. geçen yıl galatasaraylı aday mı vardı da oy verdik? kadıköy fenerbahçe'nindir, kadıköy'e fenerbahçeli başkan yakışır diyen bir kişinin tensipini de bırakın eleştirelim.

    vay efendim dünya görüşüymüş, vay efendim futbolu siyaset önüne mi koyacakmışız... karşındaki koyarsa biz de koyacağız tabii! siyaset dediğin toplumsal bir temeldir. kadıköy fenerbahçe'nin yeridir diyen birisi ayrım yapmış olmuyor mu? futbolu siyasetin üstüne koymuyor mu?

    herifler ellerinden gelse tutulan takım fenerbahçe değilse orada ikamet etmeni istemeyecekler biz hâlâ bla bla...

    mümkün değil ama inşallah seçilemez. kadıköy'de ikamet eden bir vatandaş olsam ve 1 milyon oy hakkım olsa birini bile bu fanatiğe vermem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın