• 6305
    büyük bir yanılgı ve hezeyan içerisinde olan grup.

    nasıl mı? tff’nin galatasaray lehine çalıştığını, anadolu takımlarının sürekli olarak galatasaray maçlarında oynamayıp kendi maçlarında ölümüne mücadele ettiğini falan söylüyorlar. dünden beri bu hezeyanları da arşa çıkmış durumda.

    oysa ki son 68 maçta 54 penaltı kazanan, dünkü maçta* ittirilen takım ortada. anadolu kulüplerinin kendi maçlarındaki savunma kurgusu ile galatasaray maçlarındaki kurgusu ortada…

    velhasıl kelam yine yeniden yanlışı bambaşka yerlerde arıyorlar. içlerinde takımda kritik yerde oynayan oyuncularının 36-37 yaşında olup yaşları nedeniyle giderek yorulduğu ve formsuzlaştığını fark etmeyen, ismail kartal‘ın neden halen o koltukta oturmaya devam ettiğini bilmeyen, haftalardır cengiz ünder’in ekstra golleri ile puanları aldıklarını anlamayan ve kendi 11 rotasyonlarındaki dengesizlikleri görmezden gelmeye devam eden oldukça kalabalık bir taraftar grupları var..

    böyle devam etmelerini umalım. ne zaman ki döner ve sorumluları dışarıda değil kendi içlerinde ararlar, o zaman şampiyonluk konusunda daha da iddialı hale gelirler.

    pek tabi ekonomileri sallantıda girmezse eğer…
App Store'dan indirin Google Play'den alın