resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3670
    galatasaray'ın gelenek ve teamülleri gereği bir dönemden fazla yönetimde yer aldırılmayacağı 2022 haziran'ında event event gezip de dursun özbek için propaganda yaptığı dönemde bile kesin olan abimiz.

    taraftarın tweet atarak ya da entry girerek bu işlerin kaderini belirleyebildiğini düşünmesi güzel bir avuntu elbette ama kazın ayağı tabi ki öyle değil.

    mersin'de doğmuş büyümüş bir çocuğa, mangalda kül bırakmayan bu aristokratımsı popülasyonun kendi götlerini kurtarmak dışında en ufak bir fırsat vermeyeceği belliydi.

    hatta asıl sürpriz 2024 seçimlerinde aday olmaması değil, basketbolda az biraz yüzümüzü güldürdükten sonra ikinci dursun aydın özbek yönetimine ataşlanmasına müsade edilmesiydi.

    ama oluşan konjonktürde hem kulübün ekonomik anlamda götünü kurtarabilecek projelerde katalizör olabilmesi, hem de adnan öztürk başta olmak üzere nice kronik seçim kaybedenine koltuk kazandırabilecek olması sebebi ile ertelenen seçim ertelenir ertelenmez sahalara sürülmüştü.

    futbolda 4 sene sonra şampiyonluk gelmiş, kulübün geleceğini kurtaracak projeler yoluna girmiş. başkanlık yöneticilik yine kaymak bir hale gelmiş...

    tabi ki kenarıya çekilecekti. yok bir de başkan falan olsaydı, daha neler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın