• 2644
    https://www.buildlineup.com/...ddcfceefa424be271933

    montella’nın italya’yı takip ettiği malumumuz, elinde hakan gibi bir regista varken ve hakan’ın da inter performansı ortadayken, keşke inzaghi’nin sistemini takıma adapte etse diye hayaller kuruyorum kendi kendime. 11’deki isimler değişebilir ben güncel performansa göre yazdım isimleri.

    barış hem merkez hem sağ forveti kotarabilir, sağa açıldığında merkezden kenan içeriye bindirir. enes sırtı dönük lautaro görevi görebilir, hem top saklar hem top dağıtır. ferdi futbolda defans yokmuşçasına deli gibi bindirebilir solda, gerektiğinde doğru kaymalarla kaan’ı geri çekerek anlık dörtlüye dönebilir oyun içinde. ismail’i sal deliler gibi pres yapsın. yine oyun içinde ismail’i ve kaan’ı ortaya kaydırıp, kenan-hakan çift on numaraya dönebilir vs vs oyun içi çok alternatifli bir formasyona izin veriyor bu diziliş ve sistem. yine ozan ya da abdülkerim’i pavard gibi kullanarak ceza sahasına koşu yaptırabilirsin.

    inter’i izlerken aslında hep galatasaray’ı da düşünerek izliyorum ama o başka başlığın konusu, seneye inzaghi inter’i nasıl bir ihtimal olabilir bizim için onu da yazmayı düşünüyorum toparlayınca. geçiş oyununa alternatifimiz yok deniyor ya, işte inzaghi inter’i bizim de o alternatifimiz olabilir.

    yani inter’in dizilişi eğer sağ ve sol stoperinin ayağı iyi ve hücumcuysa bildiğin hilal taktiğine dönüşüp rakibi adeta boğuyor, defanslar merkez orta sahaya regista 10 numaraya, 8 forvete, bekler kanat forvete dönüşüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın