resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9128
    geçen yıl bunun yarısı kadar bile besleyemiyorduk ama ekmeğini taştan çıkarıp golünü atıyordu. bugün, rolantide geçen oyunda bile iki kez hızlı hücumda önüne atılan topla o kadar vakit geçirdi ki hiç oldu iki atak da. geçen yıl olsa kafayla bir kez dürtüp kaleciyle karşı karşıya kalırdı ya da penaltı yaptırırdı. eskiden geçiş hücumlarında sayısız gol bulurduk ama o kadar yavaş ki, top kapıp ona ulaştırsak da icardi top sürmeyi düşünmüyor bile. cesaret edemiyor artık.

    eninde sonunda şu formunun üzerine çıkacaktır elbette ama umarım korktuğumuz kadar uzamaz bu süre. onun gol atamaması tüm oyuncuların formunu etkiliyor. nasıl ki geçen yıl kazandığımız şampiyonluğun, şampiyonlar ligine katılmamızın en büyük aktörü icardi ise, bu yıl şampiyon olamazsak kendisi sayesinde olacak.

    konuyla bağımsız şunu da eklemiş olayım: icardi için farazi bir söylem olsa da şunu anladık: bir oyuncu uçuk bir teklif almışsa onu satacaksın. sene başı arap kulüplerine satılma ihtimali konuşulurken, 50 milyona satmam, 100 milyona satmam diyordu herkes. demek ki varsa öyle bir ihtimal, satacaksın. bir sezon olan şey bir ömür devam edecek diye bir garanti yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın