• 155
    borcun ödenmesi şampiyonluktan daha önemli diyemem ama neredeyse şampiyonluk kadar önemli.
    para harcamadığı için yönetime kızılıyor ama sene başında büyük umutlarla alınan oyuncuların vasatı aşamadığı düşünülürse, yapılacak 2 transfer de kesin şampiyonluk getirirdi diyemeyiz. takımdaki mevcut düzeni daha da bozabilirdi bile. geçen yıl ağzıyla ejderya tutan icardi bile ne hâle geldi ufak bir sakatlıkla. hiçbir şeyin %100 garantisi yok futbolda...

    %100 kesin olan tek bir şey var: bankalar birliği borcunu ödemezsek her sene bir boey bulup kurban etmemiz gerekiyor. onu da yapamayacağımıza göre yıllarca meybuza talim etmek zorunda kalacağız bu borçla devam edersek. varsın okan hoca zorlansın bir yarım sezon. ama olur da şampiyon olur ve borçlarımızı da kapatırsak belki bir daha ffp, harcama limiti gibi konuları düşünmemiz gerekmeyecek.

    edit: benim tanıdığım erden timur, -varsa hukuki bir yolu- biz borcumuzu ödedikten sonra gelebilecek bir af veya indirim için bir madde koymayı dener. kaldı ki bu borç sadece devlet bankaları gibi şahsımın kasalarına ödenmeyecek. özel bankaların da öyle, "hadi çocuklar 15 milyar tl borcunuzu siliyoruz, bundan sonra uslu uslu oynayın." diyeceklerini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın