resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9946
    https://youtu.be/6BErpYntVrE?si=Fhm_EVc0Xb0JZ-ee

    röportajını keyifle izlediğim eski şampiyon teknik direktörümüz. dinlediğimizde aslında melo yerine bilal’i transfer etmediğini görebiliyoruz. melo’nun yanar dönerliği biraz başını yakmış. ayrıca kulübün parasını dikkatli harcama eğilimi, yönetimlerde bu işlerden nemalanan vampirlerin tekerine çomak soktuğu için topun ağzına zaten şampiyon olduktan sonraki yaz gelmiş.

    umut bulut konusunda kendisine çok haksızlık yapılmıştı zira umut o dönem için gerçekten kusursuz bir yedek oyuncuydu ve üstelik milli takımda da forma giymeye devam ediyordu. bilal de yeri ve zamanı geldiğinde çok faydalı olabilecek bir oyuncuydu. lakin burak ile selçuk’a düşen performanslarına rağmen fazla güvenmiş ve sürekli dile getirdiği maliyet konusundan bakarsak hem selçuk hem burak performansları gereği o paraları hak etmiyorlardı.

    ne yalan söyleyeyim, ne gelirken ne giderken en ufak bir yanlışı olmadı hamza hocanın. galatasaray ananelerine uygunsuz hiçbir hareketi de olmadı. inşallah kendisini geliştirmek adına günümüz futbol trendlerini takip ediyordur zira türkiye ligi’nde o kadar kötü ve şikeci hocalar varken böyle dürüst insanların boşta gezmesi ülkenin bir özeti aslında. menajerlerin ya da yöneticilerin kulüpleri borçtan borca soktuğu şu dönemde aslında tercih edilmesi ve düşünülmesi gereken bir isim. gerçi tam da bu yüzden görev verilmiyordur. nitekim söylediği şeylerden uzaklaşan her takım, küme düştükten sonra hızla daha da alt liglere gidip batarak kulübü kapatmak zorunda kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın